Відзначення Дня Незалежності в територіальному центрі

Цього року в Україні відзначили 25-у річницю незалежності , відколи здійснилась наша мрія – бути господарями на своїй прекрасній, найбагатшій, рідній українській землі. Усі ми хочемо зберегти наші цінності – мир і спокій, дітей і родину, працю і добробут та разом, добрими справами, примножувати авторитет і могутність нашої країни.

Напередодні свята від міської влади до мешканців територіального центру завітав заступник міського голови І.В. Алєксєєнко. Він щиро зичив всім і кожному міцного здоров’я, миру і злагоди, віри, любові та поваги. Привітати та порадувати стареньких мелодійними і зворушливими піснями та веселими гуморесками прийшли учасники Ніжинського міського хору ветеранів. З великою радістю та вдячністю приймали бабусі та дідусі щирі і теплі слова та корисні і смачні подарунки від голови спілки бджолярів Ніжинщини, представників Християнської церкви повного Євангелія «Джерело Любові» та Християнської церкви «Спасіння», представників спілки Самаритян України. А потім для підопічних відділення стаціонарного догляду було організовано святковий обід.

Щиросердно дякуємо всім, хто має щедре серце та знайшов можливість привітати і подарувати гарний настрій та добре слово нашим підопічним. Нехай не вичерпується джерело вашої любові.

Територіальний центр

26.08.2016