Відзначення Дня знань у Ніжині

Першого вересня у всіх загальноосвітніх закладах міста відзначали День знань. На одне з таких свят завітали і представники місцевої влади. До ЗОШ I-IIIступенів №14 прибув міський голова Анатолій Лінник, народний депутат Олександр Кодола, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба та начальник управління освіти Станіслав Крапив`янський.

Захід розпочався із вітального слова міського голови. Анатолій Валерійович висловив свої щирі побажання учням, їх батькам та вчителям, подякував педагогам та вихователям за їхню сумлінну працю, побажав дітям успіхів у навчанні та невичерпної енергії. До привітань приєдналась і директор школи Тетяна Бублик та депутат Верховної Ради України Олександр Кодола.

Продовжилося свято творчими номерами учнів школи, виступом першокласників та врученням подарунку від учнів старших класів Після цього діти пішли на свій перший урок.

По закінченню всіх урочистостей директор закладу провела гостям екскурсію школою та повідомила про виконані ремонтні роботи та стан підготовки до нового навчального року.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

04.09.2017