Виїзна нарада по благоустрою території біля малого футбольного поля

Сьогодні відбулась виїзна нарада за участі міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови Григорія Олійника, заступника міського голови Сергія Дзюби, начальника УЖКГ та Б Анатолія Кушніренка, заступника директора МЦ «Спорт для всіх» Володимира Коваля та начальника КП «ВУКГ» Владислава Кормана.

В ході наради було проконтрольовано стан виконаних робіт щодо благоустрою теритрії біля малого футбольного поля зі штучним покриттям, що знаходиться на стадіоні «Спартак». Поле будується за кошти з державного Фонду соціально-економічного розвитку та за підтримки Народного депутата України Олександра Кодоли. Володимир Коваль ознайомив присутніх зі змінами що вже відбулися: демонтаж паркану, обрізка дерев, вирівнювання грунту для укладки тротуарної плитки. Також повідомив при їхні наміри на будівництво вбиральні та переобладнання господарського приміщення під роздягальню.

Далі заступника директора МЦ «Спорт для всіх» запропонував членам робочої наради ознайомитись з ремонтними роботами, які відбулись в приміщення адміністрації стадіону де розташовується відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради та МЦ «Спорт для всіх». Володимир Коваль продемонстрував відремонтовані перевдягальні для спортсменів та тренерів. І презентував трактор McCulloch M 200 за 83 тис. грн., багатофункціональний: косить траву, чистить поверхню штучного покриття (дасть змогу доглядати за новим футбольним полем), прибирати сніг. На даний момент це кращий трактор в області.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

14.06.2018