Нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

14 червня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

На початку засідання заслухали звернення мешканки вулиці Шевченко, буд. 114-А щодо: облаштування клумби біля під’їзду, привезення землі для клумби, підрізки дерев, стихійного смітника біля 1-го підїзду, в’їзд на подвір’я грузових транспортних засобів.

Григорій Олійник, беручи до уваги заслухане звернення, дав протокольні доручення керівникам підприємств і установ: обстежити місце для клумби, вирішити питання з деревами, вивчити питання щодо придбання і установки автономної тимчасової камери біля смітника, а також повісити таблички про штраф за викидання сміття і про те, що ведеться відеоспостереження, на в’їзді у подвір’я визначити, чи можливо встановити знак заборони в’їзду грузових транспортних засобів.

Під час засідання порушувалися питання роботи комунальних служб, акцентувалася увага на подальших планах. Керівники звітували про проведену роботу за тиждень та отримували відповідні доручення для подальшої роботи.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

14.06.2018