Вітання з днем Державного Прапора та днем Незалежності України

Шановна ніжинська громада!

Вже 28-й рік ми відзначаємо день Державного Прапора та День Незалежності України!

24 серпня 1991 року – історичний день, коли здійснилася заповітна мрія українців-мати суверенну і незалежну державу.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. А Український прапор став насправді патріотичним символом. Сьогодні в національний двоколор пофарбовані мости, будівлі, архітектурні пам’ятки. Тож нехай він і надалі буде символом віри кожного українця у перемогу з агресором, а для воїнів слугує оберегом.

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

Без сумніву, майбутнє України, її незалежність в надійних руках, адже українці, свято шануючи культурне надбання, відстоюючи історичну пам’ять, формують сьогодні нове мислення і цінності демократичного європейського майбутнього суспільства.

Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але ми віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

Від усієї душі зичимо вам, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра і достатку, миру та щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

З повагою,

Міський голова Анатолій Лінник,

Секретар міської ради Валерій Салогуб

24.08.2019