Вітаємо вас із Днем фізичної культури і спорту!

Шановні працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів, громадських організацій, тренери, спортсмени, ветерани та шанувальники спорту!

Вітаємо вас із Днем фізичної культури і спорту!

Ваша наполеглива праця - одна з головних складових гармонійного розвитку нашого міста і країни в цілому. Адже саме ви допомагаєте підтримувати здоровий спосіб життя, дбаєте про активне дозвілля молоді та прославляєте Ніжин на державному та міжнародному рівні. Ви постійно піклуєтесь про найбільшу цінність суспільства – здоров’я населення і водночас робите все для того, аби наші ніжинці відзначались на спортивних аренах України та світу.Саме на честь їх перемог у різних куточках світу лунає Державний Гімн України та майорить національний прапор.

Велика вдячність вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді! Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. А спортсменам бажаємо наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для більшого розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашого міста.

Бажаємо всім вам міцного здоров´я, терпіння, наполегливості, наснаги, та олімпійських здобутків! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних атлетів заради щасливого майбутнього.

Ми пишаємося вашими досягненнями!

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

08.09.2018