Вітаємо Вас зі світлим святом Воскресіння Христового!

Дорогі ніжинці!

Від усього серця вітаємо Вас зі світлим святом Воскресіння Христового!

Великдень – найважливіша дата в християнському календарі, це особливий час для людей в Україні та в усьому світі. У ці весняну, теплу та радісну пору ніщо не викликає такого підбадьорення і доброзичливості, як музика переливчастих дзвонів, споглядання барвистих писанок та щирих усмішок на ваших обличчях.

Великодні дні спонукають віруючих по-новому побачити й відчути себе у світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Звісно, ці прості вимоги до кожного християнина - дуже мізерні в порівнянні з тією пожертвою, яку поніс Ісус Христос заради порятунку людства від гріхів. Але, як переконує Святе Письмо, будь-яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково воздається їй сторицею. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!

У день Воскресіння Христового зібравшись у теплому родинному колі, віддаймо шану тим, хто не в змозі розділити свято із своєю сім’єю, кого немає серед живих. Згадаємо їх молитвою та добрим словом

У серці християнства завжди була любов до ближнього. Наша віра спонукає йти за Богом і робити добрі справи. У надії на краще майбутнє ми з вами робимо спільну справу по розбудові рідного міста. Наша сила - сукупність цінностей та переконань, які допомогли зробити наш Ніжин та Україну такими сильними, якими вони є сьогодні.

Нехай Великдень принесе у Ваші домівки радість та благополуччя, щастя та міцне здоров’я, наповнить серце добром та милосердям. Бажаємо кожному Божого благословення – запоруки миру в нашій країні. І нехай злагода, мир та спокій панують у людських серцях, домівках, в Україні! А Чудо Воскресіння Христового надихає на добрі та праведні справи.

Христос воскрес!

Міський голова Анатолій Лінник

та секретар міської ради Валерій Салогуб

27.04.2019