Прийнято рішення про призупинення заходів з ліквідації (розформування) військової частини А 4558

05 листопада, під час засідання виконавчого комітету міський голова Анатолій Лінник зачитав відповідь заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації на звернення щодо розформування військової частини №4558.

У листі зазначено, що на базі зазначеної військової частини проводиться повний комплекс робіт з обслуговування ракетно-артилерійського озброєння. Освоєно і проводиться технічний супровід модернізації озброєння, військової техніки та стрілецької зброї для операції Об’єднаних сил. Військова частина єдина в Збройних Силах України має безстрокову ліцензію на виробництво і ремонт вогнепальної зброї невійськового призначення та на виробництво засобів активної оборони. Окрім цього, закриття військової частини це фінансові витрати у вигляді надходження до бюджету коштів від податків з доходу фізичних осіб та створення соціальної напруги через втрату роботи 230 працівників.

На даний час Міністерством оборони України прийнято рішення про призупинення заходів з ліквідації (розформування) військової частини А 4558.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук




05.11.2020