Волонтерську спільноту Ніжина привітали з Міжнародним днем волонтера

05 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

В переддень свята, 04 грудня, міський голова Олександр Кодола привітав ніжинських волонтерів та всіх, хто вносить часточку себе, своєї душі і праці у допомогу нашим бійцям, людям похилого віку, з обмеженими можливостями, хворим, всім, хто опинився в складному становищі і потребує допомоги. Міський голова зазначив, що волонтерство – це не професія і не робота, а поклик душі. Те, що роблять наші волонтери – за покликом власного серця. Відмітив отця Сергія - людину, яка з самого початку військових дій на сході і до сьогодні активно проводить волонтерський рух. Олександр Михайлович щиро подякував волонтерам за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах, за розвиток і великий вклад у волонтерську діяльність. Побажав міцного здоров’я, успіхів, Божого благословення та підтримки на всіх життєвих шляхах.

До привітань міського голови долучилася заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Грозенко. Ірина вікторівна звернулася до волонтерів зі словами вдячності, побажала їм міцного здоров’я та наснаги на добрі справи, родинного затишку та невичерпної енергії.

З нагоди свята за активну громадянську позицію, самовідданість, волонтерську діяльність та вклад в розвиток волонтерського руху волонтерам вручили Грамоти та Подяки міського голови та виконавчого комітету Ніжинської міської ради. 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко    

04.12.2020