«Його величність НІЖИНСЬКИЙ ОГІРОК» запрошує!

Якщо хочете весело провести час, завітайте до Ніжина на фестиваль «Його величність НІЖИНСЬКИЙ ОГІРОК» Свято Огірка у НІЖИНІ проводиться щороку, в вересні. Цього року - 14 вересня, у суботу, на території Шевченківського парку ( м. Ніжин, Чернігівської області, маршрутки від залізничного вокзалу - 39,7,15,16 , зупинка - Парк).

Особлива колоритність фестивалю у всьому: креативних учасниках, оригінальних виступах творчих колективів, ексклюзивних огіркових смаколиках та стравах , позитивних емоціях, неймовірному святковому настрою й ніжинській гостинності. Програмою передбачено концертний маринад, присмачений музичними та танцювальними спеціями з відтінками гумору , фантазії й креативу.

А ще Ви зможете придбати унікальні сувеніри, зроблені ніжинськими майстрами, поповнити свою кулінарну книгу авторськими рецептами страв з огірків, прикрасити сторінки соцмереж класними фото з ніжинського фестивалю!

Тож завітайте на фестиваль «Його величність НІЖИНСЬКИЙ ОГІРОК» та відчути дивовижну атмосферу свята!

Ніжинці знають і зберегають секрети солінь, передаючи їх із покоління в покоління. Цьогоріч народним голосуванням визначатимуться переможці з дизайну посуду (банки, діжки,тощо) для зберігання огірків(працюватиме окремий майданчик). Найкращі отримають грошову винагороду. А для тих, хто присмачить усе це національним колоритом, українським гумором, додасть фантазії та самобутності, готуються подарунки від ніжинського майстра-бондаря І. Ф.Щербака та організаторів свята.

Тож чекаємо вас на святі «Його величність НІЖИНСЬКИЙ ОГІРОК»

Славимо разом історичну візитівку НІЖИНА!Заявки на участь у фестивалі подаються до оргкомітету за тел. 23551, 53931,0963771108 (Бассак Тетяна Федорівна), 0677558067(Купрій Антоніна Вікторівна)

05.09.2019