Ювілей фабрики м’яких іграшок «Копиця»

14 вересня Ніжинське приватне підприємство «Копиця» святкувало свій 20-річний ювілей. «Копиця» - це не просто гарні та якісні іграшки, які знають не тільки в Україні та за її межами, це й благодійний фонд «Копиця», який вже багато років допомагає обдарованим дітям Ніжина та Ніжинщини. Це успішний сімейний бізнес, засновниками якого є подружжя – Наталія Миколаївна та Анатолій Олександрович Копиці. Вони, як і 150 робітників фабрики м’якої іграшки не перестають дарувати справжню казку як дітям, так і дорослим. Це активна громадянська позиція і участь у громадському і політичному житті області депутата обласної ради Наталії Копиці.

Привітали засновників фабрики та її працівників міський голова Анатолій Лінник, народний депутат України Олександр Кодола, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, депутат міської ради Олександр Шалай, святий отець Михаїл Якубів, ректор НДУ імені Миколи Гоголя Олександр Самойленко, начальники управлінь, відомі діячі міста, ділові партнери підприємства – всі вони не жаліючи емоцій та слів вітали іменинників та вручали оригінальні подарунки.

Кожному працівнику підприємства було вручено відзнаки та цінні презенти, а головне – слова вдячності за вірність своїй справі. Урочистості перетворились на справжнє сімейне свято, і це відчув кожен присутній, адже всі мали єдину мету – творити казку і дарувати радість.

Фото Валерія Кичка

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

14.09.2018