З Днем працівників освіти!

Шановні освітяни, дорогі ветерани педагогічної ниви, всі, хто причетний до справи навчання і виховання молодого покоління! Сердечно вітаю вас з професійним святом!

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов'ю згадує свого вчителя, рідну школу.

Учитель приходить у життя кожного громадянина, уособлюючи в собі порадника, друга, наставника, який веде дорогою знань і навчає бути Людиною. Це відповідальна та кропітка праця, що потребує сил, витримки, наснаги та постійного самовдосконалення.

Дякую усім освітянам Ніжина за цю важливу роботу. Завдяки вам зростає майбутнє Ніжинської громади та України. Саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашого міста.

Переконаний, що саме таких майбутніх вчителів ми виховуємо у стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, і ви, дорогі викладачі, докладаєте для цього максимум своїх зусиль, часу, вмінь та можливостей.

Щиро вдячний кожному з вас за цей неоціненний внесок у велику державницьку справу – навчати й виховувати вчителів, а студентам – за їх важливий і правильний вибір – стати провідником знань – Вчителем!

Дорогі освітяни! Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення, здійснення всіх мрій та задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Нехай успіхи й перемоги окрилюють вас на нові звершення і здобутки на благо рідного міста та України! А головне – вдячних вам і реалізованих учнів! Зі святом!

З повагою, міський голова Олександр Кодола  

03.10.2021