З Днем знань!

Прийміть найтепліші привітання з Днем знань і початком нового навчального року.

1 вересня – це завжди хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до нових знань, до самостійного життя.Для дітей це початок серйозної роботи, спілкування з друзями, успіхів і відкриттів.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим він є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

Дорогі учні! У школі перед вами відкриваються безліч доріг до країни знань. Тож нехай здійсняться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними й освіченими.

У цей перший день осені, який починає новий навчальний рік, хочеться також побажати педагогам професійних успіхів, мудрості і терпіння. Адже вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

А всім школярам – нових звершень, насиченого життя, відмінних оцінок в новому навчальному році!

Зі святом!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

01.09.2018