З професійним святом привітали працівників соціальної сфери

30 жовтня міський голова Анатолій Лінник та заступник міського голови Ігор Алєксєєнко привітали працівників Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю "Віра" та Територіального Центру соціального обслуговування з нагоди професійного свята Дня соціального працівника.

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Відзначення цього свята на державному рівні є свідченням прояву поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення нашої громади та держави вцілому.

Міський голова Анатолій Лінник висловив щирі слова поваги та вдячності працівникам соціальної сфери за милосердя, самовіддану працю, турботу і тепло, яке вони дарують іншим. Відзначив важливу роль соціальних працівників, які щоденно опікуються людьми похилого віку, ветеранами війни та праці, інвалідами, вразливими верствами населення, допомагаючи їм долати життєві труднощі, знаходити вихід із скрутного становища.

Керівники побажали всім працівникам міцного здоров’я, добра і злагоди в родинах та вручили Подяки та Грамоти виконавчого комітету кращим із кращих працівникам галузі за сумлінне виконання професійних обов’язків, особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

30.10.2020