Започатковуємо нові традиції навесні

Кожна весна – це нова сторінка життя. Так і Ніжин весняної пори започатковує нові традиції. З 1-го травня в парку імені Т. Шевченка стартує I-й щорічний сімейний фестиваль «Творча весна».

Цього дня парк заграв новими фарбами. У кожному куточку можна було знайти щось цікаве. Дитячі ігри, естафети, художні виставки – все знайшло свого глядача. Запам`яталися виступи гурту «Don`tpoint»та учасника конкурсу «Голос країни» Павла Палійчука. Увечері до уваги містян було представлено фаєр-шоу від колективу «Рейтон».

Другий день фестивалю вирішили провести по-спортивному. Одним з багатьох заходів був велопробіг, в якому взяли участь 58 учасників. Усього 7 команд: «Пасхальна солянка», «Адреналін», «Відкритий клуб «Коробка»», «Поліцейський патруль», «Укроп», «Соколи» та «Спарта». Велосипедний маршрут пролягав через центральну площу міста до зупинки Об`їжджа та назад до центрального входу в парк імені Т. Шевченка.

Перше місце у весняному велозаїзді зайняв Павло Глушко, друге – Андрій Гомоляко, а третє виборов Євген Лінник. Переможці отримали грамоти та медалі, а також абонементи в спортивний клуб «Позитив».

Наступним етапом змагань була естафета та інтелектуальний конкурс, де взяли участь вищезазначені 7 команд. Перше місце розділили команди «Спарта» та «Соколи». Срібло отримала «Пасхальна солянка».

Загалом в парку була творча, святкова атмосфера. Не було жодної людини, на вустах якої хоч раз не засяяла б посмішка.

Фестиваль триватиме до 9-го травня, тому кожен бажаючий зможе проявити свої таланти та здібності.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

Та комунікацій з громадськістю

Виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

06.05.2016