Засідання депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

15 травня у великому залі виконавчого комітету відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, депутат міської ради Наталія Радченко, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, громадськість та ЗМІ.

На порядок денний було винесено 9 проектів рішень, а також Різне:

1.Про затвердження Переліку об'єктів комунальної власності Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади.

2.Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

3.Про оренду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

4.Про оренду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

5.Про внесення змін до п.1 рішення від 30 січня 2019 року № 4-51/2019 «Про створення комісії з розгляду заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія» щодо надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна та затвердження її персонального складу».

6.Про надання дозволу на списання з балансу Комунального лікувально-профілактичного закладу Комунальний лікувально-профілактичний заклад «Ніжинський міський пологовий будинок» Ніжинської міської ради Чернігівської області.

7.Про оцінку майна, що перебуває на праві оперативного управління у Комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинський міський пологовий будинок».

8.Про внесення змін в Паспорт міської програми реалізації повноважень міської ради у галузі земельних відносин на 2019 рік (Додаток 16) до рішення Ніжинської міської ради № 6-50/2019 від «16» січня 2019 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік».

9.Про утворення управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради Чернігівської області та затвердження Положення про управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Для прийняття рішення «Про надання дозволу на списання з балансу Комунального лікувально-профілактичного закладу Комунальний лікувально-профілактичний заклад «Ніжинський міський пологовий будинок» Ніжинської міської ради Чернігівської області» депутати вирішили зробити виїзну комісію до пологового будинку, для розгляду обладнання, що не придатне для використання.

У різному було розглянуто 5 листів-звернень комунального підприємства«Виробниче управління комунального господарства», щодо яких інформував перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник: про виділення коштів на придбання бетонних плит для встановлення огорожі навколо міського полігону, про виділення коштів з міського бюджету на придбання автогрейдеру, про виділення коштів на виготовлення проекту центрального протипожежного водопостачання до міського полігону, про виділення коштів на виготовлення проектів землеустрою, про виділення коштів для забезпечення санітарного утримання та благоустрою площ загального користування. Інформацію комісія прийняла до відома.

Всі проекти та листи-звернення були детально розглянуті, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради та рекомендовано на розгляд чергової сесії міської ради. Також надані відповідні протокольні доручення відділам.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю К.Симоненко

16.05.2019