Засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища

22 червня 2016 року у великій залі Ніжинської міської ради відбулося засідання постійна комісія міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

На комісії був присутній секретар міської ради Валерій Салогуб.

Засідання розпочалося з огляду питання про зміни умов договору оренди комплексу «Парк Шевченко». Представник комплексу Анатолій Прокопець детально розповів та наочно представив основні напрямки змін та розбудови парку ім. Шевченка. За пропозицією у парку може бути відновлені кафе, організація місць для барбекю, зон Wi-Fi, алеї закоханих.

Наступним розглядали питання щодо проведення аудиторської перевірки КП «Комунальний ринок». Питання залишили відкритим до кінця робочого дня.

Третім висвітлювалося питання щодо ліквідації Ніжинського телебачення. На засіданні був представник НТБ Сергій Ковальов. Він надав відомості щодо заборгованих коштів та детально розповів про ситуацію, у якій на даний час знаходиться підприємство. Ним також був наданий другий варіант виходу з ситуації, а саме: санація НТБ. Комісією вирішено підготувати проект рішення щодо санації даного підприємства на сесію.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунаікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

24.06.2016