Засідання комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності

23 червня 2016 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

Перше питання було присвячене ліквідації Ніжинського телебачення. Були заслухані обидві сторони даної дискусії Сергій Ковальов – директор НТБ, який відстоював право на надання санації підприємству. З іншої сторони виступив Максим Білоусенко, начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та комунікацій з громадськістю, який висунув пропозицію щодо розширення інформаційного відділу та включення НТБ до його складу. Членами комісії було ухвалене рішення винести дане питання на сесію.

Наступним було заслухане питання щодо необхідності надати додаткову посаду юриста для розвантаження роботи управління освіти.

Також було розглянуте питання про ліквідацію рекламних об`єктів. У ході засідання члени комісії заслухали питання щодо земельних спорів, які були висвітлені начальником відділу земельних відносин Місан Валентиною.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунаікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

24.06.2016