Засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету

12 липня 2016 року у малій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету.

У засідання взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, депутати Ніжинської міської ради та інші члени комісії.

У ході засідання розглядалися питання щодо об`єднання територіальних громад. Були наведені плюси такого об`єднання, а саме: розширення меж міста, надходження додаткових коштів до міського бюджету. Проект рішення вирішено винести на сесію.

На засіданні комісії були розглянуті заяви, зокрема щодо надання пільги у розмірі 99% по орендній платі Центру зайнятості. Комісією прийнято рішення з подальшим винесенням на сесію.

Наостанок обговорювались пропозиції щодо покращення зони відпочинку на пляжі міста, організації спортивних містечок на базі 11 та 12 шкіл.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

13.07.2016