Засідання комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту.

20 вересня 2016 року у малій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту. На комісії були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, депутати міської ради та інші учасники засідання.

У ході засідання обговорювалося питання щодо організації інфекційного кабінету приміщенні полог7ово будинку. Були заслухані думки головного лікаря Ніжинської центральної міської лікарні імені М. Галицького Олександра Костирка та головного лікаря Пологового будинку Валерія Якуби. Однак існує ще декілька варіантів раціонального використання даного приміщення.

По-перше, це розширення території та збільшення кількості місць самого пологового будинку, по-друге, збільшення кількості ліжок для гемодіалізу, та по-третє – це організація кабінету ЛФК для дітей. Усі варіанти були детально обговорені учасниками комісії та заслухані думки кожного з учасників дискусії. По закінченню було вирішено звернутися з даним питання на сесію Ніжинської міської ради та ініціювати подальше звернення до депутатів Обласної ради.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

21.09.2016