Засідання міської координаційної ради з питань популяризації серед населення оздоровчої рухової активності

Під головуванням заступника міського голови Дзюби С.П. відбулося засідання міської координаційної ради з питань популяризації серед населення оздоровчої рухової активності.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України « Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України» з 2017 року проводиться щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення України, яке передбачає виконання особами різної статі та віку комплексу тестів і нормативів для визначення їх фізичної підготовленості.

До складу робочої групи по проведенню тестування населення міста було запропоновано залучити тренерів спортивних шкіл, керівників спортивних клубів та організацій. Також було визначено час та місце проведення , це кінець вересня, а прийом тестів буде проходити на спортивних майданчиках ЗОШ №17 та у спортивному залі по вулиці Прилуцька,156.

Шановні ніжинці, цю інформацію ми подаємо заздалегідь з надією що у вересні місяці бажаючі зможуть і підготуватися і перевірити свою фізичну підготовленість, адже тести не складні.

Відділ з питань фізичної культури та спорту бажає всім любителям фізичної культури та спорту підготуватися до вересневого тестування. А ми у вересні місяці поінформуємо про дату проведення іспитів.

Відділ з питань фізичної культури та спорту

04.05.2018

Наступна новина:

«Я люблю Ніжин»