Засідання організаційного комітету щодо організації свята Івана Купала

07 червня 2016 року у малій залі Ніжинської міської ради відбулося засідання щодо організації свята Івана Купала у Ніжині. У ході засідання було встановлено точну дату та час проведення свята, а саме: 06 липня 2016 року о 18.00. Місце проведення свята – Графський парк.

Під час зібрання було обговорено ряд питань, необхідних для організації та проведення свята. Зокрема визначені відповідальні особи за покіс території Графського парку, необхідної для розташування сцени та проведення гуляння. Також назначені відповідальні особи за підготовку дров та розпалення святкового вогнища.

Під час дискусії щодо організаційних моментів свята учасники засідання обговорили та запропонували вирішення проблеми освітлення необхідної території парку.

Окрім того, нагальними постали питання щодо кількості та розташування сміттєвих баків та біо-туалетів.

Забезпечення громадського порядку та збереження сцени лягло на плечі Ніжинської поліції. На останок були підняті питання щодо продовження терміну розвозки пасажирів транспортними засобами різних напрямків. Слід зазначити, що багато пропозицій, а саме щодо розташування гастрономії, оренду катамаранів та розташування атракціонів були відправленні на подальше доопрацювання та вивчення.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

Виконавчого комітету Ніжинської міської ради

07.06.2016