Засідання організаційного комітету з питань Покровського Ярмарку

07 вересня 2016 року відбулось засідання організаційного комітету з питань Покровського Ярмарку. На засіданні були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, керівники структурних підрозділів, представники комунальних підприємств та депутати Ніжинської міської ради.

На початку засідання міський голова зачитав присутнім те, що погоджено на минулому засіданні. Зокрема вирішено місце розташування штабу Ярмаркому, щоб учасники ярмарку мали змогу звернутися за допомогою у разі необхідності. Також обговорили питання щодо розташування атракціонів та батутів у різні дні проведення свята.

Далі розглянули варіанти запрошень на Ярмарок для учасників свята, дипломи та подяки за участь у ярмарку та фон головної сцени, яка розташовуватиметься на центральній площі міста. До уваги членів зібрання були представленні приклади поліграфічної продукції та роздаткового матеріалу. З метою розповсюдження інформації про Покровський Ярмарок та залучення нових учасників, інформація про свято буде розміщена на біг-бордах, сіті-лайтах міста, а також у ЗМІ та на офіційному сайті Ніжинської міської ради http://nizhynrada.gov.ua/interview/57/pokrovskiy-yarmarok-2016-roku.html

Окрім подяк та дипломів для учасників Ярмарку, подарунки отримають і гості свята. На згадку про святковий Ніжин відвідувачі повезуть додому Ніжинський символ – банку солоних огірків, яскраву книгу про місто та магніт. Було надано пропозицію додати до подарункового списку ще й сувенірні тарілки від Наталії Усової.

Наостанок, членами організаційного комітету було прийняте рішення не продавати більше 2 торгових місць в одні руки та розглянуті заяви приватних підприємців.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

08.09.2016