Засідання оргкомітету "Благодійного легкоатлетичного пробігу"

30 липня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося перше засідання організаційного комітету з проведення загальноміського заходу «Благодійний легкоатлетичний пробіг» під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У заході також взяли участь заступник президента Української асоціації студентів з питань розвитку студентського спорту Андрій Єрофєєв, заступник директора ДЮСШ, викладачі фізичної культури НАТі, ЗМІ.

Мета благодійного пробігу – збір коштів на закупівлю обладнання для дитячого відділення Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького.

На засіданні також обговорювались питання щодо назви пробігу та дати проведення, дистанції та маршруту руху учасників, вікової категорія учасників (діти, професійні спортсмени, всі бажаючі), заохочувальних призів (медалі, диплом учасника пробігу, браслети та солодощі), тощо.

На І этапі обговорення вирішили провести он-лайн голосування щодо назви благодійного пробігу, а саме:

1.Благодійний пробіг «Ніжин-історичний»;

2.Благодійний Гоголівський пробіг;

3.Nizhyn historical runday;

4.Твій варіант.

Проголосувати можна перейшовши за посиланням: https://www.facebook.com/AVLinnik

Підводячи підсумки засідання були надані доручення відділу з питань фізичної культури та спорту внести зміни до розпорядження №189 від 26 липня 2018 «Про утворення організаційного комітету з проведення загальноміського заходу «Благодійний легкоатлетичний пробіг» включити громадського активіста Андрія Єрофєєва та начальника управління культури і туризму Тетяну Бассак.

15 серпня 2018 року відбудеться наступне засідання організаційного комітету.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

30.07.2018