Засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспроту

7 червня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’яжу та охорони навколишнього середовища.

На початку засідання заслухали інформацію начальника КП «ВУКГ» щодо результатів роботи по облаштуванню майданчиків для збору твердих побутових відходів. Владислав Адольфович наголосив, що робота провадиться активно, попри всі проблеми, що їм доводиться долати. Станом на перше півріччя 2017 року виготовлено та встановлено 60 контейнерів, крім цього, на території закладів освіти у 2016 році біло встановлено 26 контейнерних майданчиків. Планується встановити ще 59 контейнерів.

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного:

1. Проект рішення «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Відділ архітектурно-технічного планування та проектування» та затвердження його в новій редакції».

Проект рішення відправлено на доопрацювання.

2. Проект рішення «Про оренду майна комунальної власності м. Ніжина».

3. Проект рішення «Про проведення повторного аукціону».

Згідно з останнім проектом рішення вирішено оголосити повторний аукціон з продажу нежитлових будівель разом із земельними ділянками за адресами: с. Ніжинське, вул. Ніжинський шлях, 25 та м. Ніжин., вул.. Березанська, 104-Б. Аукціон з продажу буде проведений методом зниження ціни.

Проекти рішень обговорено і винесено на розгляд 26 сесії міської ради VIIскликання, яка відбудеться 13 червня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

08.06.2017