Засідання постійної комісії міської ради із соціально-гуманітарних питань

9 січня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров`я, культури, сім`ї та молоді, фізичної культури і спорту.

На початку засідання начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Глушко Павло Володимирович розповів про перспективи пляжного волейболу у місті Ніжині, про можливість проведення комплексних змагань різного рівня.

Потому, головуючий комісії Володимир Степанович Король розпочав засідання з оголошення переліку проектів рішень, які в подальшому розглянули на комісії, а саме:

- Про внесення змін до Положення про Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Ніжинської міської ради Чернігівської області шляхом затвердження Положення про Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Віра» Ніжинської міської ради Чернігівської області у новій редакції;

- Про затвердження штатного розкладу комунального закладу «Міський центр фізичного здоров`я «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради Чернігівської області в новій редакції.

У різному розглянули наступні питання:

- Інформація щодо встановлення спортивних майданчиків по мікрорайонах міста;

- Про можливість відновлення об`єкта культурної спадщини місцевого значення «Церква Іоанна Предтечі та торгові ряди» (пам`ятка культури, згідно наказу Мінкультури від 21.12.2012 №1566, №10025-Чр.) в приміщенні міського будинку культури.

- Про розгляд доручення Ніжинської міської ради №21-24/2301 щодо можливості забезпечення в м. Ніжині пільгового проїзду студентів.

Підводячи підсумки комісії, було вирішено всі вищезазначені питання та пропозиції винести на розгляд сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

09.01.2018