Засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань

Відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв`язку та охорони навколишнього середовища. Голова комісії Володимир Миколайович Башинський розпочав засідання з розгляду стану виконання протокольних доручень, які були надані на минулому засіданні.

Згідно з рішенням виконавчого комітету № 194 від 23 серпня 2017 р. ДКП «Комунальний ринок» був визначений головним розпорядником Покровського ярмарку - 2017. Тому директор ДКП «Комунальний Ринок» Павлюченко Володимир Дмитрович прозвітував про проведену роботу. Було оприлюднено звіт по надходженню та використанню коштів від проведення ярмарку.

2017 р. (тис. грн.)

Надходження коштів

588,7

Податкове зобов`язання ПДВ

(з виторгу, та передача ТМЦ)

130,4

Податковий кредит ПДВ

45,1

ПДВ до сплати

85,3

Податок на прибуток

37,1

Витрати на проведення

257,4

Прибуток

208,9

Придбані ТМЦ для подальшого використання

188,8

Оголошено перелік ТМЦ, які були придбані за кошти Покровського ярмарку та підлягають передачі КП «ВУКГ», будинку культури, дитячій хореографічній школі, Краєзнавчому музею, управлінню культури. З метою покращення організації та проведення Ніжинського Покровського ярмарку, враховуючи зауваження та побажання учасників ярмарку, було внесено пропозиції щодо проведення ярмарку наступного року. Як зазначив Володимир Башинський: «Необхідно створити таку ауру, яка буде приваблювати відвідувачів ярмарку. Чим більше приїде гостей до нашого міста, тим більше людей дізнається про Ніжин». Одна з пропозицій Володимира Павлюченка полягала в тому, щоб заохочувати спонсорів до проведення ярмарку.

Наступним розглянули питання про незадовільний стан виконання перевезень по маршруту № 11, № 12. Було отримано велику кількість скарг, зауважень та нарікань відносно якості обслуговування по даним маршрутам на які перевізник відмоівляється реагувати. Тому було прийнято рішення звернутись до міського голови з проханням розглянути можливість розірвання договору з перевізником.

Надалі, було повідомлено про внесення зміни до графіку руху маршруту № 4.

Начальник КП «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Адольфович Корман доповів, які роботи проводяться по ліквідації стихійних сміттєзвалищ по місту, та зазначив, що цього року спостерігається значне зменшення спалювання сміття. А також, надана інформація по першому етапу електрофікації.

Потому, розглянули стан виконання протокольних доручень, які були надані на минулому засіданні та підведені підсумки.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

01.11.2017