Засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики

31 березня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

У засіданні взяли участь заступники міського голови Сергій Дзюба та Ігор Алєксєєнко, депутати міської ради, директор ДП «Критий ринок «Прогрес» ДКП «Комунальний ринок» Володимир Павлюченко, начальники управлінь та структурних підрозділів міської ради, представники поліції, пожежної служби, представники охоронної служби «Реламакс», громадськість, ЗМІ.

Членами комісії було обговорено та вирішено рекомендувати на розгляд сесії міської ради наступні проекти рішень:

- «Про внесення змін в таблицю п.1 додатку 53 до рішення Ніжинської міської ради 7 скликання №8-19/2016 від «26» грудня 2016 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік». Фінансування даної програми здійснюватиметься за рахунок коштів загального та спеціального фонду.

- «Про затвердження структури та загальної чисельності «Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Ніжинської міської ради Чернігівської області».

- «Про внесення змін до Додатку 32 рішення міської ради від 26 грудня 2016 року №8-19/2016». Рішення передбачає внесення змін в Додаток 32 «Міської програми розвитку фізичної культури та спорту, фінансової підтримки кращих спортсменів та покращення матеріально-технічної спортивної бази міста на 2017 рік» до рішення «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік», додавши в пункт 5 Розділу III«Обгрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми, обсягів та джерел фінансування, строки та етапи виконання Програми» підпункт «-а саме оплата транспортних послуг до місця проведення навчально-тренувальних зборів, а також оплата проживання та харчування спортсменам та тренерам, при умові проведення зборів на інших спортивних базах країни».

У «Різному» комісією було обговорено ситуацію, що склалася на підприємстві ДКП «Комунальний ринок». Заслухали представників поліції та пожежної служби, які повідомили про те, що на сьогоднішній день прийнято 8 заяв від постраждалих. Усі зразки, які були вилучені на місці події, відправлені на експертизу. Також заслухали представників охоронної служби «Реламакс».

В результаті обговорення даного питання членами комісії на чолі з головою Олегом Щербаком було складено лист на ім`я першого заступника міського голови Григорія Олійника щодо керівництва ДКП «Комунальний ринок».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

03.04.2017