Засідання щотижневої оперативної наради

26 березня під час щотижневої оперативної наради керівники управлінь та відділів виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств поінформували про ситуацію в підпорядкованих підрозділах та хід виконання завдань, доручених міським головою та його заступниками.

Головними напрямками діяльності міської влади залишаються безпека населення, підтримка ЗСУ, соціально-економічний розвиток, інфраструктура, освіта, медицина та розширення партнерських зв’язків. Комунальні служби міста працюють у штатному режимі, всі виробничі дільниці ТОВ «НіжинТеплоМережі» працюють цілодобово, лімітів газу вистачає.

Під час наради в.о. директора ТОВ «НіжинТеплоМероежі» Любов Ісаєнко повідомила про можливе дострокове відключення теплопостачання за умови середньої температури повітря на рівні + 8 градусів протягом трьох днів з урахуванням прогнозу. Але за заявками від керівництва Ніжинського пологового будинку, міської лікарні та будинку-інтернату буде продовжено опалювальний сезон у їх закладах.

ЦНАП продовжує працювати над підписанням договорів з Українською системою конфіденційного зв’язку та Управлінням Державної міграційної служби України, щоб розпочати оформлення та видачу паспортів у підрозділі.

У ЦНАПі триває організація надання послуг ветеранам, членам їх сімей, родинам загиблих.

До управління соціального захисту населення за тиждень звернулося 530 осіб щодо призначення різних видів допомог. 154 особи, яким виповнилося 70 і більше років, написали заяви на отримання допомоги в межах програми «Турбота».

На території Ніжинської громади зареєстровано 1972 внутрішньо переміщені особи.
26.03.2024