Засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету під керівництвом міського голови Анатолія Лінника. На порядку денному було 7 проектів рішень, 10 рішень винесені на розгляд у робочому порядку.

1.Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій комунальному підприємству «Служба Єдиного Замовника».

2.Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина.

3.Про внесення змін до додатку 1 рішення виконавчого комітету від 29.10.2009 року №496 «Про склад конкурсного комітету для розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішень про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування».

4.Про надання дозволу на перероблення, переобладнання у будівлях, оформлення технічної документації та внесення змін до рішення виконавчого комітету.

5.Про створення конкурсної комісії по розгляду заяв та пропозицій щодо передачі об’єктів міської комунальної власності в оренду та затвердження її персонального складу.

6.Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій комунальному підприємству «Керуюча компанія «Північна»».

7.Про заохочення голів самоорганізації населення за підсумками їх роботи у Ivкварталі 2017 року та I кварталі 2018 року.

8. Про виконання бюджету міста Ніжина за Iквартал 2018 року.

9. Про організацію контрдиверсійних заходів на території м. Ніжина.

10.Про заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста.

11.Про нагородження з нагоди відзначення 60-ї річниці з часу заснування Ніжинського Будинку дітей та юнацтва Ніжинської міської ради Чернігівської області.

12.Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

13.Про надання дозволу на розірвання договору на тимчасове користування місцем розташування зовнішнього рекламного засобу

реклами) в м.Ніжині.

14. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

15. Про розгляд матеріалів опікунської ради.

16. Про фінансування заходів міської програми «Молодь Ніжина» на період до 2020 року, затвердженої рішенням Ніжинської міської ради від 21.12.2017 року №5-34/ 2017 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення».

17. Про встановлення меморіальної дошки на будівлі Ніжинської ЗОШ I-IIст. №4 за адресою: м. Ніжин, вул.Козача, 22.

Засідання розпочалося з розгляду питання "Про виконання бюджету міста Ніжина за I квартал 2018 року". Начальник фінансового управління Людмила Писаренко доповіла що бюджет міста отримав 210 млн.гривень. Зробила аналіз використання коштів у порівнянні з 2017 роком. А загалом план виконання бюджету за I квартал на 102,6%.

Вході розгляду питань було зняті 2 проекти рішення: "Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій комунальному підприємству «Служба Єдиного Замовника», Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій комунальному підприємству «Керуюча компанія «Північна»» та відправлені на розгляд профільної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, та охорони навколишнього середовища у зв’язку з рядом суперечливих питань.

Згідно з Указом Президента України № 17/2016 «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років», та враховуючи звернення Громадської організації «РС ОУН-ПІВНІЧ ДБ ОУН» був поданий проект рішення «Про встановлення меморіальної дошки на будівлі Ніжинської ЗОШ I-IIст. №4 за адресою: м.Ніжин, вул.Козача,22» який представив начальник управління освіти Станіслав Крапив`янський. Меморіальну дошку буде встановлено на будівлі Ніжинської ЗОШ I-II ст. №4 для увічнення пам`яті Осипа Твердовського, сотника Армії УНР, командира бронепотяга "Помста", співзасновник ОУН 1929 року, який був учасником бою під Крутами.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

11.05.2018