Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин

11 травня у великій залі Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації. Головою комісії був Андрій Деркач. Також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, керівники структурних підрозділів та депутати Ніжинської міської ради.

На порядку денному розглянули питання регулювання земельних відносин, у тому числі питання організації та здійснення землеустрою, зміни правового статусу земельних ділянок, їх надання та вилучення, володіння, користування (оренди), затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам та фізичним особам, а також питання, які були відправлені на доопрацювання минулого разу.

Підводячи підсумки комісії, дійшли висновку, що слід відправити деякі питання на доопрацювання у зв’язку з рядом суперечливих моментів. Деякі проекти рішень винесено на розгляд наступної сесії міської ради, а також надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

11.05.2018