Засідання виконавчого комітету та початок опалювального періоду 2019-2020рр.

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, заступник начальника управління культури і туризму Ніжинської міської ради Антоніна Купрій, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ. На порядку денному було винесено 7 проектів рішень та 5 проектів подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про виділення сил та засобів для боротьби зі сніговими заметами в зимовий період 2019-2020рр..

2.Про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради Чернігівської області.

3.Про відзначення з нагоди 100-річчя з часу заснування Ніжинської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №13 Ніжинської міської ради.

4.Про встановлення меморіальної дошки на будівлі за адресою: м.Ніжин, вул.Овдіївська, буд.1.

5.Про встановлення меморіальної дошки на паркані за адресою: м.Ніжин, вул.Гоголя, сквер імені Миколи Гоголя.

6.Про внесення змін до п.3 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 29.09.2016 року №270 «Про створення архітектурно-містобудівної ради в м.Ніжині при відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Ніжинської міської ради та затвердження Положення про неї.

7.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області від 13.12.2018р.№424 «Про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються Ніжинською міською радою, виконавчими органами виконавчого комітету, виконавчими органами міської ради через Центр надання адміністративних послуг Ніжинської міської ради Чернігівської області та затвердження інформаційних і технологічних карток на ці адміністративні послуги».

8.Про внесення змін до пункту 2 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 27.12.2018 року №485 «Про встановлення тарифів на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту».

9.Про початок опалювального сезону 2019-2020рр.на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади Чернігівської області».

10.Про проведення у 2020 році приписки громадян 2003 року народження до призовної дільниці Ніжинського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

11.Про затвердження акта комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул.Бузова).

12.Про створення конкурсної комісії та робочої групи з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з оцінки майна та затвердження її персонального складу.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник озвучив розпорядження міського голови від 24 жовтня 2019 року №273 «Про оголошення Днів жалоби на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади» у зв’язку із трагічною загибеллю під час захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил жителя міста Ніжина – старшини 2-ї гаубично артилерійської батареї Національної гвардії України Антикова Дмитра Миколайовича. На території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади 24, 25, 26 жовтня 2019 року оголошено Днями жалоби. На адміністративних будівлях і спорудах Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, підприємств, установ, закладів та організацій комунальної форми власності приспустити Державний Прапор України. Відмінити (перенести на інший час) розважально-концертні, спортивні та інші культурно-масові заходи місцевого значення, підготовку та проведення, яких заплановано на території громади на 24, 25, 26 жовтня 2019 року включно. Оголошено хвилину мовчання.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів що беручи до уваги фактичний стан температури повітря в приміщеннях на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади Чернігівської області, та технічні можливості централізованої систем опалення міста з 28 жовтня 2019 року Товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» та товариству з обмеженою відповідальністю «КРАТО-НТ» розпочати надання послуг з теплопостачання, Ніжинському відділенню Публічного акціонерного товариства «Чернігівгаз» та Ніжинському району електричних мереж Публічного акціонерного товариства енергетичної компанії «Чернігівобленерго»: загальноосвітнім школам та дошкільним навчальним закладам міста, вищим та спеціальним навчальним закладам міста соціального та культурного призначення, у житловому фонді комунальної власності територіальної громади міста Ніжина, кооперативних житлових будинках, будинках об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, приватному житловому фонді, а також у відомчому житловому фонді підприємств, установ та організацій міста.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

начальник відділу інформаційно-аналітично роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

24.10.2019