На презентації «Кращих практик та історій успіху громад Чернігівщини» презентували «Стратегію розвитку Ніжинської ОТГ до 2027 року»

22 жовтня 2019 року в «Центрі розвитку місцевого самоврядування» Програми «U-Lead з Європою» відбулася презентація «Кращих практик та історій успіху громад Чернігівщини» , в якому громади презентували свої власні досягнення у різних сферах діяльності. 11 громад, а це Менська, Ніжинська Куликівська, Коропська, Сновська, Варвинська, Семенівська, Лосинівська, Тупичівська, Парафіївська та Сосницька ділилися досвідом розвитку громад в сферах спорту, термомодернізації, інвестиційних проектів, благоустрою, інформаційних каналів, співпраця молоді та місцевої влади та Стратегіями розвитку, які громади розробили та затвердили за підтримки Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування Програми "U-LEAD з Європою".

Ніжинська міська об’єднана територіальна громада презентувала «Стратегію розвитку Ніжинської ОТГ до 2027 року» та комунальний заклад «Міський молодіжний центр» як кращі практики територіальної громади. В рамках заходу радник міського голови Сергій Олександрович Осадчий та начальник сектору інвестиційної діяльності та енергоефективності Тетяна Плетньова розповіли про процес створення Стратегії громади та презентували структуру документу, стратегічне бачення, цілі та те, яким чином буде відбуватися моніторинг та контроль виконання завдань Стратегії розвитку Ніжинської міської ОТГ до 2027 року. Тимченко Анжела, директор Ніжинського міського молодіжного центру розповіла про співпрацю молоді та місцевої ради задля створення молодіжного простору у Ніжинській міській ОТГ та про важливість врахування думки молоді при плануванні діяльності молодіжного центру. У Центрі розвитку місцевого самоврядування учасники мали змогу вивчити нові ідеї, обмінятися думками, почути поради від колег, історії успіху і поразок, помилки та унікальні шляхи покращення рівня життя громади.

Відділ економіки та інвестиційної діяльності

виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області

23.10.2019