Заслуховування дошкільних навчальних закладів та позашкілля

09 липня відбулось заслуховування звітів керівників дошкільних навчальних закладів, керівника дошкільного навчального закладу Кунашівського старостинського округу та керівників позашкільної освіти по результатам діяльності І півріччя 2019 року за участі міського голови Анатолія Лінника, секретаря міського голови Валерія Салогуба, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника, радника міського голови Сергія Осадчого, фінансового управління та відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури.

На початку заслуховування начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський ознайомив з фінансуванням та потребою освтніх закладів. Начальник фінансового управління Людмила Писаренко зазначила, що з міського бюджету в цілому на освітні потреби виділено 199 млн. 99 тис. грн.

Директори дошкільних навчальних закладів звітували про фінансову діяльність та ефективне використання наявних фінансових ресурсів на 2019 рік закладів, економію бюджетних коштів на їх утримання та підвищення ефективності використання енергоносіїв (встановлення приладів обліку води, електроенергії та перехід на енергозберігаючі лампи, а також додаткове встановлення бойлерів в групах).

В ході засідання також були обговорені такі питання, як наповнюваність груп, кількість дітей, які випустились в цьому навчальному році та кількість заяв, що надійшли від батьків до зарахування в заклад.

Результати заслуховування даних звітів дають змогу провести розрахунки можливих змін в доходній та видатковій частинах місцевих бюджетах у поточному році та при плануванні бюджету на наступний рік.

Всі протокольні доручення, які були надані очільником міста будуть враховані в подальшій роботі як управління освіти так і дошкільних закладів.

Підвівши підсумки та обговоривши потреби закладів, Анатолій Валерійович зазначив, що з 15 серпня і до 31 серпня включно особисто перевірить готовність закладів до нового навчального року .

Детальніше із звітом можливо ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/article/1353/zvti-pro-robotu-vikonavchih-organv-njinsko-msko-radi.html

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

09.07.2019