Жеребкування «Спортивний Ніжин – здорова нація» та новенькі велосипеди для ДЮСШ

У вересні в Ніжині стартує новий проект «Спортивний Ніжин - здорова нація», загальноміські спортивні змагання серед збірних команд шкіл міста. Змагання мають на меті пропагування здорового способу життя, залучення дітей до спортивних заходів, а також залучення батьків і вчителів до спільних заходів з дітьми, покращення комунікації між ними. Призовий фонд змагань - 360 тисяч гривень (350 тис. грн. з депутатського фонду народного депутата Олександра Кодоли + 10 тис. грн. з міського бюджету), які переможці зможуть витратити на обладнання для своїх шкіл. Школа, команда якої займе 1-ше місце, отримає 150 тисяч гривень, за 2-ге місце приз складає 100 тисяч гривень, третє – 50 тисяч гривень, ще 50 тис. грн. + 10 тис грн. отримають команди, які увійдуть у напівфінал.

14 вересня у великій залі Ніжинської міської ради відбулася прес-конференція міського голови Анатолія Лінника, народного депутата України Олександра Кодоли та оргкомітету з проведення спортивних змагань “Спортивний Ніжин - здорова нація” серед збірних команд шкіл міста Ніжина. Також в рамках медіа-заходу відбулося жеребкування команд-учасниць змагань.

Після засідання на центральній площі міста було урочисто вручено 23 велосипеди вихованцям Ніжинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи за спільні кошти міського та державного бюджету (195,7 тис.грн.), за підтримки народного депутата Олександра Кодоли та міської влади. Тепер наші ніжинські молоді спортсмени вже мають змогу тренуватися на новеньких велосипедах.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

15.09.2018