Зміна підростає

Пройшов другий етап Відкритого Кубку Чернігівської області «Адреналін 2017-2018» з пішохідного туризму. Змагання відбулися у спортивному залі загальноосвітньої школи смт.Талалаївка. У двох вікових групах у змаганнях брали участь 29 команд.

У старшій віковій групі (2003 рік народження і старші)Ніжин представляли командиЦентру ТКУМ «ЛЕГІОН» (тренер Тарара Владислав) і «ПЕРЦІ» (тренер Перевера Олександр) та «ТЕМП»і«ТЕМП-С» Ніжинської міської Федерації спортивного туризму України. Команда «ТЕМП» у складі Шевченка Владислава (тренера), Кононця Євгенія, Журавльова Владислава (всі колишні вихованці турклубу «Рандеву»), а також Онищенка Сергія і Ворони Ольги виборола 1 місце у своїй віковій групі. 1 місце у особистому заліку виборола і Півень Наталія (вихованка т.к. «Рандеву», команда «ТЕМП-С»).

Достойний результат показали і молодші спортсмени. На змаганнях Ніжин представляли команди «РАНДЕВУ» та «РАНДЕВУ-2» (вихованці турклубу «Рандеву», тренери Ровенчин О.С та Ровенчин І.О.), «ПОЗИТИВ» (тренер Перевера О.А.). Команда «РАНДЕВУ» (Куйда Валерія (капітан), Ворона Данііл, Адаменко Дарина, Пархоменко Богдан та Масловський Максим) у безкомпромісній боротьбі виборола 3 місце, а Валерія,Данііл та Дарина, у своїх підгрупах, посіли треті місця і у особистому заліку.

Більшість членів команди вже наступного навчального року перейдуть у старшу вікову групу, і результати змагань показують, що вони досить серйозно до цього готуються. Наступний старт у Києві.

Далі буде.

Методист Центру ТКУМ, Голова ГО Турклуб «Рандеву» Олександр Ровенчин

27.11.2017