Позачергове засідання постійної комісії з питань депутатської етики і законності

Розпочинаючи позачергове засідання постійної депутатської комісії з питань законності, голова комісії Олег Вікторович Щербак представив на затвердження наступний порядок денний:

1. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

2. Про делегування повноважень на організацію та проведення конкурсу з визначення суб'єктів господарювання - операторів паркування транспортних засобів.

3. Про затвердження персонального складу Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Ніжина".

4. Звернення Народної ради Ніжинщини щодо розгляду можливості провадження персоніфікації голосувань членами профільних комісій міської ради.

5. Звернення щодо питання перенесення відзначення Дня міста на дату набуття Ніжином Магдебурзького права.

Жваве обговорення викликав проект рішення, представлений заступником міського голови Ігорем Алєксєєнком "Про затвердження персонального складу Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Ніжина". Члени комісії зауважили, що до складу Експертної ради також слід ввести по одному представнику від кожної політичної фракції. Ухвалено винести проект рішення на розгляд 32 сесії міської ради, що відбудеться 6 грудня, а персоналії складу Ескпертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Ніжина" обговорити на сесійному засіданні.

Потому перейшли до обговорення звернень. Першим розглянули звернення Народної ради Ніжинщини, яка просить розглянути можливість персоніфікації голосувань членами профільних комісій, щоб дати можливість міській громаді аналізувати результати голосувань депутатів. Обговорили і взяли до уваги звернення щодо можливості перенесення святкування Дня міста з дати визволення міста від німецьких загарбників на дату набуття Ніжином Магдебурзького права.

Наприкінці наради голова комісії надав ряд протокольних доручень до наступного засідання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

27.11.2017

Попредня новина:

Зміна підростає

Наступна новина:

Увага! Шахраї атакують!