Увага! Шахраї атакують!

Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, а також обговорено план роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації за минулий тиждень до відділу поліції надійшла 255 заяв, 14 з яких - кримінальні провадження (8 крадіжок, 1 збут наркотичних речовин, 1 – ДТП з потерпілими особами, хуліганство, підробка документів). «Підкреслю, що на минулому тижні збільшилася кількість випадків керування авто в стані алкогольного сп’яніння (7 протоколів), позбавлених права керування або без документів (12 протоколів). 22 листопад було затримано особу «на гарячому» при збуті наркотиків. Після обшуку квартири затриманого – було знайдено ще 500 розфасованих грам канабісу. Вчора на залізничному вокзалі було затримано двох осіб азербайджанської і ромської національності, які вчиняли зухвалі грабежі. Відмічу також стійку тенденцію останніх днів та місяців до збільшення кількості шахрайств по телефону та через інтернет. Поліція закликає громадян бути уважними, перевіряти отриману інформацію, ніколи нікому не надавати реквізити своїх банківських карток. Допоможіть нам зменшити кількість ошуканих людей підвищивши свою пильність», - закликала Інна Іванівна.

Анонс на наступний тиждень знаходиться за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/230/zahodi-z-27-listopada-po-03-grudnya-2017-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

27.11.2017