Відбулося заслуховування звітів керівників медичної галузі міста за результатами діяльності 9 місяців 2020 року.

06 листопада під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулося заслуховування звітів керівників медичної галузі міста за результатами діяльності 9 місяців 2020 року. У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови Ігорь Алєксєєнко, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник фінансового управління Людмила Писаренко, начальник відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш.

Керівники прозвітували про економічні показники своєї роботи, про успіхи і досягнення та визначили шляхи функціонування і розвитку галузі на 2021 рік.

Міський голова Анатолій Лінник звернув увагу на фінансовий стан КНП «Ніжинська міська лікарня імені М.Галицького» та на використання коштів НСЗУ.

Комунального некомерційного  підприємства ‘’Ніжинський міський центр первинної медико-саніарної допомоги’’ у ІІІ кварталі 2020 року план по доходах виконало на 105,8 % ( з початку поточного року – на 103,1%) з огляду на збільшення  протягом звітного періоду кількості декларацій, укладених пацієнтами з лікарями Центру (з 52200 до 53349) та у зв’язку з підписанням підприємством ще одного договору з Національною службою здоров’я України на надання медичних послуг. Підприємство направило одного лікаря сімейної медицина на атестацію для визначення знань і практичних навичок з присвоєнням звання лікар-фтизіатр.

За результатами заслуховування всі керівники отримали протокольні доручення щодо виконання фінансових планів та реалізації міських цільових програм.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук



06.11.2020