6 червня в Україні відзначається День журналіста

Шановні журналісти! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята та 60-річчя Національної спілки журналістів України!

Журналістика – це більше ніж професія. Журналістика – це не тільки репортерство: піти, побачити й розповісти про те, що відбувається. Журналістика – це свого роду спосіб життя. Бути журналістом – це надзвичайно відповідальна справа, яка вимагає певного способу життя і певного способу мислення, а також жертовності заради громади.

Ваша праця почесна й необхідна, адже сучасне суспільство неможливо уявити без нескінченного потоку інформації, без засобів її передачі, а головне, без професіоналізму тих, хто доносить її до читача, слухача, глядача.

Дякуємо вам за нелегку працю, принциповість, об’єктивність, добропорядність. Приємно, що ви не залишаєтесь осторонь процесів, які відбуваються в нашому місті і служите Ніжинській громаді.

У день вашого професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, наснаги, благополуччя і добробуту, сміливих проектів та творчого натхнення.

З повагою

Міський голова Анатолій Лінник,

Секретар міської ради Валерій Салогуб

06.06.2019