Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, керівник комунального підприємства «Оренда комунального майна» Оксана Шумейко та ЗМІ. На порядку денному було 2 проекти рішень та 6 подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про надання дозволу на оформлення технічної документації..

2.Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина.

3.Про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині.

4.Про фінансування заходів міської цільової Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі) міста Ніжина на 2017-2021р.

5.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

6.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 25.04.2019р. №137 «Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя».

7.Пророзроблення інформаційних матеріалів.

8.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

Різне:

1.Про розгляд листа громадської організації «Фітнес центр «Позитив»» щодо надання дозволу на проведення 20.06.2019р. на міському стадіоні «Спартак» Четвертого міського заходу «Його на повітрі», присвяченого відзначенню Всесвітнього Дня Йоги.

2.Про розгляд листа Кожуховського В.В. щодо надання дозволу на проведення 29.06.2019р. з 10-00 до 17-00год. боксерського турніру на боксерському ринзі міського стадіону «Спартак» та на використання допоміжних приміщень для організації проведення турніру.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

Після розгляду всіх питань порядку денного міський голова Анатолій Лінник запропонував в рамках святкування Івана Купала запровадити відзначати нове свято «День р.Остер». Необхідно популяризувати даний захід та зробити реконструкцію берегів річки Остер. Анатолій Валерійович надав протокольне доручення управлінню культури і туризму, а також управлінню освіти розробити заходи щодо святкування Дня річки Остер та надати свої пропозиції для розгляду на засідання робочої групи щодо відзначення свята Івана Купала (проведення планується вже в цьому році).

Підвівши підсумок засідання міський голова Анатолій Лінник привітав усі присутні засобів масової інформації та представників інтернет видань з професійним святом «Днем журналіста».

Журналістика – це більше ніж професія. Журналістика – це не тільки репортерство: піти, побачити й розповісти про те, що відбувається. Журналістика – це свого роду спосіб життя. Бути журналістом – це надзвичайно відповідальна справа, яка вимагає певного способу життя і певного способу мислення, а також жертовності заради громади.

Праця журналіста почесна й необхідна, адже сучасне суспільство неможливо уявити без нескінченного потоку інформації, без засобів її передачі, а головне, без професіоналізму тих, хто доносить її до читача, слухача, глядача.

Зазначив, що інформація яка подається населенню повинна бути об’єктивною та достовірною без усяких домислів та міркувань, адже ЗМІ контролюють діяльність влади тому інформація повинна бути правдивою. «Місто – це люди, які роблять добрі справи».

Побажав міцного здоров’я, щастя, наснаги, благополуччя та добробуту, сміливих проектів та творчого натхнення.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

06.06.2019