Заслуховування керівників закладів спортивної сфери

06 червня у малій залі виконавчого комітету відбулося заслуховування звітів керівників бюджетних установ за по результатам діяльності І кварталу 2019 року за участі міського голови Анатолія Лінника, секретаря міської ради Валерія Салогуба, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Дзюби, радника міського голови Сергія Осадчого, фінансового управління, а також відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури.

Звіти стосувалися фінансової діяльності закладів спортивної сфери: відділу з питань фізичної культури та спорту і міського центру фізичного здоров’я “Спорт для всіх” Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Особливу увагу було сконцентровано на реконструкції міського стадіону «Спартак», а саме щодо устаткування зручних трибун із накриттями біля вуличного боксерського рингу та футбольбного поля. Цікавились присутні також запланованими та минулими загальноміськими спортивними заходами, питанням утримання в належному стані спортивних майданчиків, якості послуг, умовами, матеріально-технічним забезпеченням, кадровим ресурсом, станом освоєння коштів міських цільових програм.

Керівники детально інформували щодо обсягів дохідної та видаткової частини їх установ, обсягів фінансування, освоєння коштів субвенцій та про іншу інформацію, що стосується виконання показників бюджету за І квартал. Спортивна сфера до кінця року в повному обсязі забезпечена коштами.

начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

06.06.2019