Магічний перформанс Ніжин О`жив

Відомий ще з XVIII століття Графський парк, який був приватною власністю родини Безбородько, де в алеях, в будь -яку пору року звучали і жарти тому, що будь-який час року парк був воістину прекрасний, люди відпочивали в альтанках, сиділи під вербами на березі озера, гуляли по галявинах та алеях. Сьогодні, другий рік поспіль, Парк відчинив свої двері, і запросив зануритися в прекрасний світ дивовижної музики, співу, танців, переказів і легенд. Це був справжній магічний перформанс, який подарували ніжинцям талановиті артисти.

Хореографічні композиції представляли зразкові ансамблі «Ритм», «Шанс» та «Гармонія» Ніжинської дитячої хореографічної школи, народний ансамбль «Польська веселка» та зразковий ансамбль «Вікторія», викладачі Ніжинської дитячої музичної школи та дитячий зразковий хор «Сяйво», ансамбль скрипалів Ніжинської дитячої музичної школи «Домісолька» та «Барвінок».

Велика вдячність дизайнерам-оформлювачам «Живих скульптур» - народним-майстриням декоративно-прикладного мистецтва м.Ніжина Юлі Петренко та Ніні Кущенко.

\

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

06.06.2019