Активна молодь гуртується

20-21 жовтня у приміщенні Ніжинського агротехнічного інституту на практичному форумі зібралися студентські лідери, голови студентських рад з усіх навчальних закладів Чернігівщини.

Тема діалогу – розвиток студентського самоврядування, обмін досвідом, ідеями, встановлення тісних контактів між студентськими ватажками через навчальні тренінгові програми заходу та неформальне спілкування у колі однодумців.

Заступник міського голови Ігор Алєксєєнко від імені міського голови Анатолія Лінника та депутатів Ніжинської міської ради привітав учасників студентського зібрання і наголосив на важливості підготовки потенційних молодіжних лідерів, виробленні у них навичок управлінської та організаторської роботи зі студентськими колективами, органами влади. І, головне, що Ніжинська міська рада завжди готова до конструктивного діалогу, підтвердженням є спільні проекти відділу у справах сім’ї та молоді зі студентськими комітетами навчальних закладів міста, у тому числі і фінансова підтримка даного форуму.

Дякуємо за співпрацю Українській асоціації студентів в особі Андрія Калініна – голови студради Ніжинського агротехнічного інституту та натхненнику - Македон Галині. За гостинність та прийом гостей – ректору закладу Лукачу Василю Степановичу.

Відділ у справах сім’ї та молоді

23.10.2017