Алкоголь, наркотики, ДТП – підсумки минулого тижня

Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, а також обговорено план роботи на поточний тиждень.

Якщо на минулому тижні працівник поліції актуалізував увагу присутніх на крадіжках та шахрайствах, - цього разу, темою тижня став ріст кількості складених протоколів за розпиття алкогольних напоїв, куріння в громадських місцях, тілесні пошкодшення, підробка документів та зберігання наркотичних речовин. «На минулому тижні було зафіксовано два випадки підробки документів. Зокрема на залізничній касі затримана жінка, яка підробила пенсійне посвідчення покійного чоловіка та намагалася по ньому придбати собі квиток. 16-го листопада, в результаті обшуку, було виявлено 500 грам канабісу. Порушена кримінальна справа за статтею зберігання наркотичних речовин», - зазначила Інна Іванівна.

Секретар міської ради, Валерій Салогуб, висловив запитання, яке хвилює деяких мешканців міста: «Якщо людині приходять рахунки від газового управління за газ, яким вона не користувалася, на суму півтори тисячі гривень і більше, - чи можна вважати такі дії газового управління шахрайським та звертатися до правоохоронних органів?». Пані Музиченко відповіла, що міський відділ поліції приймає та прийматиме всі заяви без виключень.

Перший заступник міського голови, Григорій Олійник, в черговий раз порушив питання контролю за стихійною торгівлею, рухом багатотоннажного транспорту (центральною частиною міста, вулицями Березанського та Толстого) проблемі паркування автомобілів у «кишенях» зупинок міського транспорту.

Щодо планів на поточний тиждень, згаданий початок роботи тридцять другої сесії міської ради, яка запланована на 06 грудня 2017 року, відзначення 21-го листопада Дня Гідності та Свободи, Дня пам’яті жертв голодоморів, який відзначатиметься 25-го листопада о 16.00.

Детальніше: Заходи, заплановані з 20 по 26 листопада 2017 року: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/224/-zahodi-zaplanovan-z-20-po-26-listopada-2017-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

20.11.2017