Бізнес зустріч іноземних гостей з підприємцями міста

03 квітня в малому залі Ніжинської міської ради за підтримки міського голови Анатолія Лінника та народного депутата України Олександра Кодоли відбулася бізнес зустріч Латвійської делегації - депутата Сейму Латвійської Республіки Алдіса Адамовича, представника Латвійського агентсва інвестицій і розвитку Айнарса Межуліса, виконавчого директора Прейльскої міської думи Володимира Іванова, заступника голови Прейльскої міської думи Юріса Челвіса, підприємця Дайніса Алєксєєва та радника торгово-економічного відділу Посольства Греції Дімітріса Петронулоса з місцевими підприємцями.

На заході були присутні перший заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, представники відділу економіки, відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури та ЗМІ.

Міський голова Анатолій Лінник підкреслив, що даний захід спрямований на встановлення контактів між українськими, латвійськими та грецькими підприємцями, обміну досвідом ведення бізнесу, ознайомлення з умовами доступу на латвійський, грецький та європейський ринок окремих українських товарів та подякував всім присутнім за візит та співпрацю в розвитоку економічної сфери міської громади.

Начальник відділу економіки Тетяна Гавриш ознайомила учасників зустрічі з презентацію щодо економічного потенціалу міста та розповіла про найпотужніші підприємства Ніжина. Натомість іноземні гості презентували ніжинським підприємцям сферу діяльності міста Прейтлі, розвиток Латвійського та Грецького бізнесу.

Після бізнес-зустрічі делегація відвідає та ознайомиться з товарами та послугами підприємств нашого міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

03.05.2019