Нарада з благоустрою міста

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина та підготовки до святкування Дня міста під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, керуючий справами апарату виконавчого комітету Сергій колесник, радний міського голови Сергій Осадчий, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, начальник відділу з благоустрою Юрій Кошель, начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Бассак, директор КП «Комунальний ринок» Володимир Павлюченко, начальник відділ уз питань організації діяльності міської ради та її виконавчого комітету Оксана Доля та представники міського відділу поліції.

Міський голова Анатолій Лінник на початку зустрічі наголосив на благоустрою парків та скверів по місту до Дня міста (з 02-04 травня 2019року). Обговорили алгоритм проведення всіх святкових заходів.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник наголосив що в рамках святкування Дня міста та проведенні низки заходів про необхідність перекриття центральної частині міста як сьогодні з 12-00-15-30 години так і 04.05.2019 року з 09-00 годин і до 22-30 години(рух громадського транспорту в ці дні буде змінено). Міському відділу поліції обов’язково забезпечити охорону громадського порядку.

Рух громадського транспорту 04 травня 2019 року (День міста) буде тимчасово змінено: автобуси які рухаються маршрутом №5, 2,1 будуть рухатись по вулиці Козачій, а не по Овдіївській, маршрут №3, 9, 7, 16, 15 рухатимуться тільки до вул.Синяківської, а потім змінюватимуть рух і будуть рухатись по вулиці Озерній до парку Шевченка – вулиця Батюка, а далі за звичним маршрутом, маршрут громадського транспорту № 11, 15 буде рухатись по вулиці Набережній не виїзджаючи на площу Івана Франка.

Підвівши підсумки наради було надані протокольні доручення відповідним службам по забезпеченню благоустрою, технічної підтримки, охорони громадського порядку тощо.

Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі у міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

03.05.2019