Дитина загинула при пожежі на Чернігівщині

19 серпня о 08:13 до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі Чернігівської області надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в селі Стрільниках.

На місце пригоди з районного центру оперативно прибули вогнеборці 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На цей час вогнем був повністю охоплений дах будівлі, де зберігалося сіно. Рятувальники о 8:40 пожежу локалізували та о 9:30 остаточно ліквідували її. Вогнем було знищено покрівлю та перекриття сарая. Під час гасіння вогнеборці на горищі будівлі виявили тіло 4-річного сина господарів.

Як з'ясувалося, причиною трагедії послужило те, що дитина, залишена без належної уваги дорослих, вигадала на горищі небезпечні ігри з вогнем та під час пожежі не встигла вибігти назовні.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у малечі навички культури безпечної поведінки при поводженні з вогнем, електричними, газовими та іншими приладами. Пам’ятайте, безпека ваших дітей залежить, насамперед, від вас самих!

За матеріалами прес-служби ДСНС у Чернігівській області

22.08.2016