До Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні – людей, які поклали на вівтар нашої Свободи і Гідності найдорожче, що вони мали, - власні життя!

Трагічний початок 2014-го року закарбувався у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме про себе. За час протистоянь Майдан став не просто центром подій у державі, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців, які прийшли кожен своїм шляхом з усієї України, з усіх кінців нашої соборної держави. Вони були різні за віком, освітою, життєвим досвідом. Але всі разом вони репрезентували ціле українське суспільство, в його єдності і різноманітності. Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні.

Ні кулі, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались. Так на Майдані з'явилась Небесна Сотня. Кожен із цих людей заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя.

З планами про майбутнє, ми не маємо забути, за що загинула Небесна Сотня. Вшанування Героїв - святий обов’язок кожного з нас! Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстояв наше життя, щасливе завтра Української Держави! Будьмо гідні їх подвигу, бережімо Україну.

Слава Україні! Слава Героям!

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник

та секретар міської ради Валерій Салогуб

20.02.2019