До Ніжина завітали польські друзі

27 липня до Ніжина завітали представники Благодійного фонду Bank żywności Olsztyna за сприяння Народного депутата України Бориса Приходька та української Благодійної організації «Інститут Громадської Дипломатії».

Зустрічала польських друзів заступниця міського голови Ірина Грозенко. У ході візиту до Ніжинського територіального центру соціального обслуговування представники фонду Bank żywności Olsztyna привезли гуманітарну допомогу та на знак солідарності й взаємодії з нашим містом подарували прапор Польщі.

Ірина Вікторівна зазначила: «По-перше, передаю вітання та слова щирої вдячності від імені міського голови Ніжина Олександра Кодоли. Також ми дякуємо Народному депутату України Борису Приходьку, представникам фонду Bank żywności Olsztyna та благодійній організації «Інститут Громадської Дипломатії» за те, що вишукали можливість для налагодження стосунків й надання необхідної гуманітарної допомоги незахищеним верствам населення Ніжина».

На знак прихильності заступниця міського голови Ірина Грозенко та керівниця Ніжинського територіального центру соціального обслуговування Інеса Шаповалова подарували польським гостям ляльку мотанку зроблену майстринею центру.
27.07.2022